Op het vliegveld van Malaga stond een enthousiaste Gonzalo al te wachten op ons. Na 20 min rijden konden wij onze camper Carmela in gebruik nemen na een grondige uitleg van Gonzalo. 

Camper rijdt prima en heeft een krachtige motor. Als eerste zijn we naar het oosten gereden, een mooie streek met verassende strandjes voorbij Nerja. Ook nog even de grotten van Nerja bezocht en na een dag of 3 zijn we het binnenland ingetrokken richting Granada, een aantrekkelijke toeristische stad, een bezoek aan de Alhambra mag zeker niet ontbreken!!

Na Granada zijn we westwaarts gegaan richting El Chorro met fantastische meren en een adembenemende kloof, een wandeling van 7 km zeker aan te raden!! Na dit mooie gebied zijn we naar Ronda gegaan, een van de mooiste maar tevens ook toeristische witte dorpen, waarbij het stadje in tweeën is gesplitst door een ravijn, maar die via een grote brug met elkaar is verbonden.

Na Ronda zijn we zuidwaarts gegaan richting kust, naar Estepona om vandaar uit weer terug te rijden richting Malaga. Dit stuk van de kust is erg druk, helemaal volgebouwd met wegen, hotels, grote winkel centra etc.

Het campertje Carmela heeft het prima gedaan, fijn om met zo’n klein campertje door smalle straatjes te manoeuvreren, echt top. Zeker de moeite waard om nog eens terug te keren naar Malaga om weer een trip te maken.

Met dank aan Gonzalo en Flamenco Campers!!